KIT GDPR | DOCUMENTE

KIT GDPR

KIT-ul GDPR oferit de www.gdprimplementare.ro conține documente in format editabil ce pot fi deschise folosind suita de programe Microsoft OFFICE – Word si Excel. Fiecare document contine instructiuni in ceea ce priveste modalitatea de completare, pastrare si semnare/stampilare (dupa caz) precum si aplicabilitatea in cadrul procedurii.

Ce contine acest KIT GDPR?

  • Documente Word si Excel ce pot fi completate usor;
  • Explicatii pentru completare pas cu pas;
  • Asistenta prin e-mail sau telefon;
  • Update – in cazul schimbarilor legislative (pe o perioada de 12 luni);
200+Clienti in 2020
12luniSuport Juridic
75+Politici si Proceduri
0LeiCosturi aditionale

Deschiderea si editarea documentelor este facila folosind Microsoft Office, OpenOffice sau Google Drive

KIT GDPR - Continut

  • Declarație de confidentialitate;

Acest document se semneaza de catre angajatii care au acces la date personale sau intra in contact cu acestea prin diferite procese in cadrul carora sunt procesate datele;

  • Acord prelucrare date cu caracter personal;

Declaratie de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;

  • Acord prelucrare Date CI;

Declaratie de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal din CI, pasaport, etc.

  • Acord de confidentialitate al datelor;

Acordul prin care partile se asigura reciproc de confidentialitatea datelor in urma unor schimburi de acest fel.

  • Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajatilor;

Declaratie de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajatilor;

  • Registrul evidentei prelucrarii datelor cu caracter personal;

Kit GDPR | Acest registru are ca scop evaluarea tuturor proceselor interne care prelucreaza date cu caracter personal, intelegerea importantei acestora si caracterul personal al datelor clientilor,angajatilor, partenerilor si furnizorilor. Este o procedura absolut necesara, intrucat ofera in orice moment o oglinda a activitatilor de procesare ale datelor cu caracter personal din interiorul organizatiei.

  • Politica de confidentialitate pentru clienti si parteneri

Este documentul prin care sunt specificate toate categoriile de date prelucrate, scopul si temeiul legal al acestor prelucrari, durata de stocare a datelor, etc.

  • Registrul incidentelor de securitate;

Este o evidenta in care se gestioneaza incidentele de securitate din interiorul organizatiei, precum si procedurile de evaluare, combatere si notificare;

  • Solicitare de exercitare drepturi – pentru clienti, furnizori si parteneri contractuali;

Document pentru solicitare de exercitare drepturi;

  • Politica pentru monitorizarea video

Include si semnalizare “ZONA MONITORIZATA VIDEO” – cu drepturile persoanei vizate, in lateral. Acest document contine regulile privind implementarea si utilizarea sistemului de supraveghere video pentru siguranta și securitatea persoanelor si paza bunurilor.

  • Documentul oficial GDPR (legea 679/2016 – cu modificarile si completarile ulterioare)
  • Procedura de efectuare a investigatiilor pentru verificarea alinierii procedurii GDPR in cadrul companiei, emisa si avizata de ANSPDCP;
  • GHID privind Evaluarea impactului asupra protecției datelor;
  • GHID practic pentru pregatirea conform politicii si procedurilor GDPR;
  • GHID referitor la aplicarea regulamentului GDPR;

Aveti nevoie de ConsultantaKITIMPLEMENTARESERVICIIPROCEDURIAUDIT GDPR?

Clientii nostri

Apreciem increderea pe care ne-o acorda clientii. Pentru ei, suntem un partener de incredere pe care se bazeaza.

    IMPLEMENTARE GDPR | DPO

    SC GENERAL DATA INTEGRATION SRL

    Servicii de consultanta, aplicare si realizare GDPR

    ADRESA

    BUCURESTI, SECTOR 3, Calea Calarasilor, nr. 57, et.2, ap.2

    TELEFON

    +4 0786 900 009

    EMAIL

    alexandru@gdprimplementare.ro