KIT GDPR | DOCUMENTE

KIT GDPR

KIT-ul GDPR oferit de www.gdprimplementare.ro conține documente in format editabil ce pot fi deschise folosind suita de programe Microsoft OFFICE – Word si Excel. Fiecare document contine instructiuni in ceea ce priveste modalitatea de completare, pastrare si semnare/stampilare (dupa caz) precum si aplicabilitatea in cadrul procedurii.

Ce contine acest KIT GDPR?

  • Documente Word si Excel ce pot fi completate usor;
  • Explicatii pentru completare pas cu pas;
  • Asistenta prin e-mail sau telefon;
  • Update – in cazul schimbarilor legislative (pe o perioada de 12 luni);
200+Clienti in 2020
12luniSuport Juridic
75+Politici si Proceduri
0LeiCosturi aditionale

Deschiderea si editarea documentelor este facila folosind Microsoft Office, OpenOffice sau Google Drive

KIT GDPR - Continut

  • Declarație de confidentialitate;

Acest document se semneaza de catre angajatii care au acces la date personale sau intra in contact cu acestea prin diferite procese in cadrul carora sunt procesate datele;

  • Acord prelucrare date cu caracter personal;

Declaratie de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;

  • Acord prelucrare Date CI;

Declaratie de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal din CI, pasaport, etc.

  • Acord de confidentialitate al datelor;

Acordul prin care partile se asigura reciproc de confidentialitatea datelor in urma unor schimburi de acest fel.

  • Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajatilor;

Declaratie de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajatilor;

  • Registrul evidentei prelucrarii datelor cu caracter personal;

Kit GDPR | Acest registru are ca scop evaluarea tuturor proceselor interne care prelucreaza date cu caracter personal, intelegerea importantei acestora si caracterul personal al datelor clientilor,angajatilor, partenerilor si furnizorilor. Este o procedura absolut necesara, intrucat ofera in orice moment o oglinda a activitatilor de procesare ale datelor cu caracter personal din interiorul organizatiei.

  • Politica de confidentialitate pentru clienti si parteneri

Este documentul prin care sunt specificate toate categoriile de date prelucrate, scopul si temeiul legal al acestor prelucrari, durata de stocare a datelor, etc.

  • Registrul incidentelor de securitate;

Este o evidenta in care se gestioneaza incidentele de securitate din interiorul organizatiei, precum si procedurile de evaluare, combatere si notificare;

  • Solicitare de exercitare drepturi – pentru clienti, furnizori si parteneri contractuali;

Document pentru solicitare de exercitare drepturi;

  • Politica pentru monitorizarea video

Include si semnalizare “ZONA MONITORIZATA VIDEO” – cu drepturile persoanei vizate, in lateral. Acest document contine regulile privind implementarea si utilizarea sistemului de supraveghere video pentru siguranta și securitatea persoanelor si paza bunurilor.

  • Documentul oficial GDPR (legea 679/2016 – cu modificarile si completarile ulterioare)
  • Procedura de efectuare a investigatiilor pentru verificarea alinierii procedurii GDPR in cadrul companiei, emisa si avizata de ANSPDCP;
  • GHID privind Evaluarea impactului asupra protecției datelor;
  • GHID practic pentru pregatirea conform politicii si procedurilor GDPR;
  • GHID referitor la aplicarea regulamentului GDPR;

Aveti nevoie de ImplementareConsultantaKIT GDPR?

Clientii nostri

Apreciem increderea pe care ne-o acorda clientii. Si ne bucuram ca ii putem ajuta. Pentru ei, suntem partenerul de incredere pe care se bazeaza zi de zi si ne dorim sa ramanem asa.

    SC GENERAL DATA INTEGRATION SRL

    Servicii de consultanta, aplicare si realizare GDPR

    ADRESA

    BUCURESTI, SECTOR 3, SOS. Mihai Bravu, Nr. 147-169, Bl. D5, Sc. A, Et. 6, Ap. 26

    TELEFON

    +4 0786 900 009

    EMAIL

    office@gdprimplementare.ro

    Deschide chat
    Aveti nevoie de ajutor?
    Buna ziua! 👋
    Cu ce va putem ajuta?